La Sante Nan Lavi Granmoun: Kreyè Yon Manje Ki Pa Kwuit: FCS8692-Hai/FY693, 3/2004 - Hillan, Jennifer (EDIS, 2004)
Kisa pou soupe lè-w pa vle fè manje. Panse de manje ou kapab itilize pou yon manje ki balanse, epi li pa kwuit. Apre mete manje yo kote yo dwe ye nan piramid la. This document, FCS8692-Hai, is one in a series of the Department of Family, Youth and Community Sciences, Florida Cooperative Extension Service, Institute of Food and Agricultural Sciences, University of Florida, Gainesville, FL 32611. Publication date: March 2004. https://edis.ifas.ufl.edu/fy693